COSLOVE Loyalty

Станете член на COSLOVE лојалти програмата и собирaјте поени. Вредноста на еден поен е еден денар. Поените односно денарите можете да ги користите на www.coslovemetics.mk во некои од вашите следни купувања. Користењето на поените е временски неограничено. Со првото купување и регистрирање со вашата емаил адреса станувате член на COSLOVE Loyalty програмата. Со тој профил собирате и користите поени.

Ве очекуваме на највозбудливиот шопинг!


X
0
    Корпа
    Кошничката е празнаПродавница