Политика за достава

Coslovemetics ви нуди бесплатна испорака на сите пратки во вредност над 300 денари.

Начин на плаќање:

– при достава на врата со откуп на курирот од лиценцирана пошта

– со кредитна картичка Visa или MasterCard

Испораките се вршат преку лиценцирана брза пошта во рок од 1-3 работни денови од нарачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови. При правење на нарачката внесете точни податоци за побрза достава. При онлајн нарачка секој клиент на емаил адресата со која е регистриран добива фактура за производите што ги има нарачано. Клиентот е согласен да ја добива фактурата на емаил.

За сите дополнителни информации пратете email на [email protected] или јавете се на 072-250011.